A Study on Preference of Event Menus for adults in the Foodsevice establishments

사업체 급식소 이벤트 식단에 대한 선호도 조사

  • Park, Hae-Jung (Department of food and nutrition, Daegu University) ;
  • Lee, Ki-Youl (Department of food and nutrition, Daegu University) ;
  • Lee, Jin-Hwa (Department of food and nutrition, Daegu University) ;
  • Yang, Sun-Hee (Department of food and nutrition, Daegu University) ;
  • Hwangbo, Mi-Ae (Department of food and nutrition, Daegu University) ;
  • Bae, Hyun-Joo (Department of food and nutrition, Daegu University)
  • 박해정 (대구대학교 식품생명화학공학부 식품영양학과) ;
  • 이기열 (대구대학교 식품생명화학공학부 식품영양학과) ;
  • 이진화 (대구대학교 식품생명화학공학부 식품영양학과) ;
  • 양선희 (대구대학교 식품생명화학공학부 식품영양학과) ;
  • 황보미애 (대구대학교 식품생명화학공학부 식품영양학과) ;
  • 배현주 (대구대학교 식품생명화학공학부 식품영양학과)
  • Published : 2005.10.08