Functional Evaluation of Lotus Root on Serum Lipid Profile and Health Improvement

고지방 식이에 있어 체내 지질농도 및 건강 개선에 미치는 연근 추출물의 기능성 평가

  • Park Sung-Hye (Dept. of Herbal Resources, Professional Graduate School of Oriental Medicine, Wonkwang University) ;
  • Cho Hwa-Eun (Dept. of Herbal Resources, Professional Graduate School of Oriental Medicine, Wonkwang University) ;
  • Park Sung-Jin (Dept. of Bio-Food, Hanlym College) ;
  • Kim Jong-Dai (Dept. of Food Science and Biotechnology, Kangwon University) ;
  • Han Jong-Hyun (Dept. of Herbal Resources, Professional Graduate School of Oriental Medicine, Wonkwang University)
  • 박성혜 (원광대학교 한의학전문대학원 한약자원개발학과) ;
  • 조화은 (원광대학교 한의학전문대학원 한약자원개발학과) ;
  • 박성진 (한림성심대학 바이오식품과) ;
  • 김종대 (강원대학교 식품생명공학) ;
  • 한종현 (원광대학교 한의학전문대학원 한약자원개발학과)
  • Published : 2006.04.01