References
- 양파와 건강 임종삼
- Phenolic compounds in foods and their effects on health II Molecular characterization of quercetin and quercetin glycosides in Allium vegetables Leighton, T.;Ginther, C.;Fluss, L.;Harter, W. K.;Canasado, J.;Notario, V.
- J. Food. Technol. v.11 no.433 Flavonois and flavones in food plants Hermann, K.
- J. Agri. Food. Chem. v.40 no.1592 Optimization of quantitative HPLC determination of potentially anticarcinogenic flavonoids vegetables and fruits Hertog, M. G. L.;Hollman, P. C. H.;Venema, D.P.
- Ind. J. Med. Res v.54 no.48 Effect on onion on serum cholesterol, blood coagulation factors and fibrinolytic activity in alimetary lipaemia Gupta, N. N.
- Brit. Med. J. v.21 no.351 Effect of onion on blood fibrinolytic activity Menon, I. S.;Kendal, R. Y.
- Lancet v.29 no.1491 Hypoglycemic action of onion and garlic Jain, R. C.;Vyas, C. R.;Vyas, C. R.
- 한국생화학회지 v.18 no.209 흰쥐에 hepatic xanthine oxidase activity에 대한 garlic의 효과 허근;이상일;박종민
- 한국영양식량학회지 v.22 no.138 양파즙 투여가 rat의 납 독성에 미치는 영향 서화중;임현지;정두례
- 한국영양식량학회지 v.19 no.321 양파와 생강즙의 처리가 냉동 고등어의 지질산화와 지방산 조성에 미치는 영향 이연경;이혜성
- 한국영양식량학회지 v.20 no.121 양파식이가 흰쥐에서 사염화탄소 독성에 미치는 영향 박평심;이병래;이명렬
- 한국영양식량학회지 v.23 no.750 양파즙이 에탄올 의한 백서의 지질과 산화물 생성에 미치는 영향 박평심;이병래;이명렬
- 한국영양식량학회지 v.21 no.367 Copper-Phenanthroline복합체에 의해 유도되는 DNA 손상에 대한 양파와 마늘의 억제효과 박평심;이명렬
- 한국식품과학회지 v.27 no.598 쑥, 양파 및 원지가 흰쥐의 장내환경에 미치는 영향 이선화;우순자;구영조;신현경
- 목포대학교논문집 v.15 no.629 양파 가공 중 quecertin 관련 물질의 함량변화 박양균;이창용
- J.Agric.Food.Chem. v.44 no.34 Identification of isorhamnetin 4'-glycoside in onions Park, Y. K.;Lee, C. Y.
- Nippon Shokuhin Kogyo Gakkaishi v.39 no.88 Rapid quantitative analysis and distribution of free quercetin in vegetables and fruits Mizuno, M.;Tsuchida, H.;Kozukue, N.;Mizuno, S.