Journal of the Korean Society of Food Science and Nutrition (한국식품영양과학회지)
- Volume 11 Issue 3
- /
- Pages.11-14
- /
- 1982
- /
- 1226-3311(pISSN)
- /
- 2288-5978(eISSN)
Effect of Oils on Emulsification for Soft Capsules of Ginseng Extract
인삼(人蔘)엑기스 연질(軟質)캡슐제조시(製造時) 첨가유(添加油)가 유화(乳化)에 미치는 영향(影響)
- Park, Myung-Han (Korea Ginseng & Tobacco Research Institute) ;
- Sung, Hyun-Soon (Korea Ginseng & Tobacco Research Institute)
- Published : 1982.09.01
Abstract
Effect of the oil mixture on physical properties in soft capsule preparation with ginseng extract contained
인삼(人蔘) extract를 원료(原料)로 하는 연질(軟質)캡슐충입용(充入用) 내용물(內容物) 조제(調劑)에서 첨가유(添加油)가 내용물(內容物)의 물성(物性)에 미치는 영향을 조사(調査)하였다. 쇼팅유(油)
Keywords