Journal of the Korean Society of Food Science and Nutrition (한국식품영양과학회지)
- Volume 11 Issue 3
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- Pages.63-66
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- 1982
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- 1226-3311(pISSN)
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- 2288-5978(eISSN)
The Influence of Temperature on Fermentation of Kimchi
김치의 숙성(熟成)에 미치는 온도(溫度)의 영향(影響)
- Rhie, Seung-Gyo (Korean Rural Nutrition Institute) ;
- Chun, Sung-Kyu (Korean Rural Nutrition Institute)
- Published : 1982.09.01
Abstract
In order to determine proper condition of fermentation, the contents of riboflavin, vitamin C, taste and pH were observed at
김치의 부재료(副材料)의 배합을 달리한 두 종류에 대하여 발효온도(醱酵溫度)에 의한 저장기간 동안의 비타민과 맛과 변화를 관찰하였다.(1) 성숙기간(成熟期間) 동안 비타민
Keywords